Over HiKi

Hoi!

Wij zijn Hiske en Kike van der Nagel, de achternaam zegt het misschien al, maar wij zijn zusjes. De naam van onze blog ik dus ‘HiKi Writing’, oftewel Hiske Kike schrijven. Dit vonden wij wel een toepasselijke naam voor deze blog.

Hiske: Ik ben 15 jaar oud en ik zit nu in 4 vwo van de middelbare school. Qua sporten doe ik aan atletiek en aan duiken. Verder vind ik fotograferen ook heel erg leuk. Ik heb een eigen camera gekregen voor mijn verjaardag en daar maak ik graag allerlei soorten foto’s mee. Ik vind het altijd een uitdaging om allerlei verschillende onderwerpen te fotograferen en niet alleen maar foto’s maken van één bepaald onderwerp, zoals de natuur. Knutselen vind ik ook erg leuk, omdat je dan, net zoals bij fotograferen, echt trots kan zijn op wat je maakt. Ik vind het leuk om DIY’s op te zoeken op internet en het dan zelf te maken.

Kike: Ik ben 12 jaar oud en ik zit in groep 8. Volgend schooljaar ga ik dus naar de middelbare school en ik wil graag vwo doen op dezelfde school als Hiske. Ik hockey en ik klim (tegen zo’n klimwand). Verder bak ik heel erg graag. Ik heb voor mijn verjaardag een kookboek gekregen met allemaal taarten, gebakjes enzovoorts. Ik vind het dan ook heel leuk om hier zo veel mogelijk van te maken. Net zoals Hiske vind ik knutselen ook heel erg leuk, ik kan goed naaien en ik heb daarom ook al zelf kleren en andere spulletjes gemaakt.

Omdat wij een hele goeie band hebben, vonden we het leuk om hier iets mee te doen. Vandaar dat we hebben bedacht om een blog te beginnen waar al onze hobby’s aan te pas zullen komen.

We hebben ook nog een broertje, Fidde, van 9 jaar, hier hebben wij ook een hele goeie band mee, alleen is hij nog wat te jong om mee te helpen aan een blog.

Wij hopen dat jullie de blog leuk vinden en veel plezier met lezen!

-xxx- Hiske en Kike

Advertenties